Финално заседание но делото срещу Десислава Иванчева, Биляна Петрова и

...
Финално заседание но делото срещу Десислава Иванчева, Биляна Петрова и
Коментари Харесай

В съда финално заседание по делото Иванчева, навън събират подписи тя да стане евродепутат

Финално съвещание само че делото против Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров ще се организира през днешния ден. Спецсъдът ще изслуша пледоариите на обвиняването и отбраната, идната седмица се чакат присъдите. 
 От делото Иванчева: Тя се кандидатира за евродепутат, Биляна Петрова - за кмет на Младост  Дело против Иванчева през днешния ден, споделят писал ли е медиаторът Дюлгеров в тефтерчето с цените
На последното съвещание Дюлгеров се отхвърли от показанията си, дадени пред проверяващите. Прокуратурата изиска да бъде разпитан и очевидец, лежал в една килия с подсъдимия, пред който Дюлгеров разказал за подкупа от предприемача Александър Ваклин. Съдията обаче отхвърли, заради което обвиняването му изиска отказ. 

Съдия Иво Хинов отхвърли. 

Иванчева, Петрова и Хинов отхвърлят обвиняванията. Отстраненият кмет на " Младост " Десислава Иванчева пък бе издигната за евродепутат от Инициативен комитет " Непослушните ".

Днес се събират подписи за кандидатурата й в Мол " Сердика ", на кръстовището на бул " Витоша " и бул. " Патриарх Евтимий " и на основния вход на пазара в " Младост " 1, до входа на метростанция " Младост " 1 в посока Бизнес парк/Летище София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР