Финалът на риалитито наближава, а с него и интригите в

...
Финалът на риалитито наближава, а с него и интригите в
Коментари Харесай

Зрителите полудяха: Разбра се кой е големият победител във ...

Финалът на риалитито наближава, а с него и интригите в стопанството, само че едно име е спрягано интензивно за огромния победител, който ще вземе 100 хиляди лв.

Яни Андреев, който завоюва третия сезон на „ Фермата “, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е любимец на публиката, както и на огромна част от участниците, дочу „ Уикенд ”.  Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо. До 10 декември остават единствено няколко дни и с всеки минал двубой паричната премия се приближава все по-близо до някой от участниците.

За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници - трима мъже и три дами. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се трансформира в победител и ще грабне чека от 100 000 лв.. Според феновете във почитател групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни, Иван. Дали е по този начин обаче, следва да разберем.

„ Моят любимец е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „ Фермата ” - би трябвало да покажеш, че можеш, а не да минаваш сред капките. Младите доста бъркат – може би от  припряност и тъй като бързат ” – съобщи преди време в свое изявление най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за спечелилия.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с успеха още един път. Той събира най-голямо зрителско утвърждение поради своята невзискателност и отдаденост към „ националните “ дела. Имиджът му е олицетворение на доста от качествата, които българите обичайно ценят, по тази причина се харесва и на феновете на „ Фермата “.

Въпреки че завоюва огромната премия в третия сезон, Яни към момента не я е похарчил. „ Седи си в банката. Защото съм теоретичен, че подготвени пари най-лесно се харчат “, изяснява Андреев, който продължава да гледа пчели и лозя. От 100, кошерите му към този момент са станали 300. Учи и магистратура „ Технология на виното “. „ Знам, че е мъчно да бъдеш производител. Много хора се отхвърлят. Но аз желая да им покажа, че с труд и непримиримост можеш да правиш това, което обичаш “, споделя усмихнатият риалити воин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР