Филип Киркоров пристигна в България, за да представи най-новото си

...
Филип Киркоров пристигна в България, за да представи най-новото си
Коментари Харесай

Филип Киркоров представя новото си шоу в НДК

Филип Киркоров дойде в България, с цел да показа най-новото си шоу. Тази вечер в зала 1 на НДК е първият концерт на звездата у нас. 5000 костюма, осветяване и фон, събрани в 10 тира ще бъдат част от внушителния театър. При завръщането си на родна земя Филип Киркоров беше посрещнат с самун и сол.

Освен с впечатляващ външен тип и положително въодушевление Филип Киркоров дойде в България и с нов триумф. Снощи е сграбчил оценката в 3 категории на едни от най-престижните музикални награди в Русия. " Цветът на настроението " му носи успеха. Песента е част и от новото шоу " Я+Я " "
Филип Киркоров: Тази нови песни, които се появиха в моя репертоар предходната година, които взривиха интернет със своя авангард и модерно звучене. Подмлади ме освен външо. Външно аз се грижа за моята младост, само че и музикална младост ми даде и се почувствах малко като Шер.
Това е втори театър за Филип Киркоров, основан от емблематичния режисьор на „ Цирк дю Солей " - Франко Драгоне. По негови скици международни марки са изработили и костюмите на звездата.

След София шоуто ще гостува в Пловдив, Бургас, Варна и Русе. Но дали ще изпее българска ария, Филип Киркоров към момента не е решил. Ще се остави възприятието да го води по време на концерта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР