Филип Буков сподели, че наскоро е спасил живота на майка

...
Филип Буков сподели, че наскоро е спасил живота на майка
Коментари Харесай

На косъм от трагедия: Филип Буков спаси майка и бебето й

Филип Буков показа, че неотдавна е избавил живота на майка и бебето й в София. Това е било същинска всеотдайност от страна на секссимвола на родното кино, тъй като младата жена и рожбата й са били на косъм да ги опустоши бушуващ към тях бус.

" Спускам се със скутера си по бул. " Г.М. Димитров " към КАТ. Една жена потегля да пресича с количка. Аз съм от лявата лента. Първо, аз понижавам, второ, те ни виждат. В огледалото на мотора виждам, че един се е засилил ", разказва рисковото прекарване звездата от " Откраднат живот ".

" Един обаче фучи с бус. Аз си споделям, че би трябвало да се сети да спре. В този миг давам внезапно газ и блокирам другото платно ", споделя Буков.

Красивият артист добавя, че не имало никакво време да изяснява на младата майка за какво е подхванал тази неочаквана маневра. " Тя обаче ме видя. И несъмнено разбра, че желая да я предпазя ".

По думите на красивия артист водачът на буса " скочил на спирачката " и съумял да закове возилото. " В първия миг потегля да се набира нещо да ми крещи, след това вижда дамата с количката ", спомня си той.

Филип Буков разкрива и аргументите, които са го подтикнали да загради със личното си тяло пътя на джигита.

" Просто това е вкоренено в мен. По-добре мен да ме блъсне и да ме похарчи. Голяма работа. Аз съм мъж. Ще ми счупи крайници, ще ми счупи ръката. Но там има една, дето дава живот. И тя към този момент е дала живот ", доверява претекстовете за жертвоготовността си секссимволът.

" Аз и да умра, тя към този момент е родила едно дете. И то някой ден ще застане на моето място ", споделя още левентът.

Преди две години и половина Буков към този момент се отърва при случай със скутера си в столицата, напомня " България Днес ". Тогава той помести в инстаграм собствен фотос с шина на ръката.

" Аз отново да се похваля, само че този път с контузия! ", написа красавецът.

" В събота се пребих с мотора, както се очакваше, обаче е било повече от регулярното. Боля ме няколко дни рамото. В последна сметка посетих експерт, който откри извадено рамо и ми го намести. Казаха да почивам, само че не го виждам по какъв начин ще стане. Типично в мой жанр! ", акцентира Филип Буков, който от известно време се е вживял безапелационно в ролята си на неразумно самоуверен мачо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР