Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно в общ проект.

...
Михаела Маринова и Любо Киров отново заедно в общ проект.
Коментари Харесай

Любо Киров с грандиозен концерт във Варна

Михаела Маринова и Любо Киров още веднъж дружно в общ план. Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 година, когато се събират в магична дуетна версия на към този момент познатото солово парче на Любо Киров  " Мога “. 

Днес  " Мога “, в осъществяване на Любо и Михаела Маринова, е измежду супер шлагерите на българската музика. Успехът им се трансформира в креативно другарство - към този момент три години Михаела е специфичен гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той постоянно се появява на най-важните й концерти. Затова идващият им общ план, озаглавен  " Вселена “, не е изненада за никого.

" Щеше да е доста необичайно, ако  " Мога “ няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана преподавател на доста равнища, прегърна ме и той е един от хората, които най-вече имат вяра в мен. Работата с него е ентусиазъм “, споделя Михаела.

По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров,  " Вселена “ е ария от втория студиен албум на изпълнителката ( " До безспир “). Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е посетител.

" Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази ария не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е благополучен да пее с някой, сходен на него “, казва Любо Киров.

" Вселена “ излиза с изключение на с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). За първи път почитателите ще чуят онлайн дуета на концертите от идното турне на Любо Киров, на което Михаела ще е още веднъж специфичен посетител. " Вселена “ ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също потегля на национална обиколка през есента на 2024.

Всички дати от " Ново турне 2024 “ на Любо Киров

14 юни – гр. София

10 юли – гр. Плевен (разпродаден)

11 юли – гр. Плевен

13 юли  - гр. Варна

18 юли – гр. Стара Загора

21 юли – гр. Бургас

7 август – гр. Пловдив

9 октомври  – гр. Велико Търново

28 ноември – гр. София

Всички дати от " Турне 2024 “ на Михаела Маринова

26 септември – гр. Варна

27 септември – гр. Русе

28 септември – гр. Плевен

4 октомври – гр. Пловдив

5 октомври – гр. София
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР