Fiat разкри подробности за първата в историята на легендарната си Panda

...
Fiat разкри подробности за първата в
историята на легендарната си Panda
Коментари Харесай

Fiat показа Panda Trussardi

Fiat разкри детайлности за първата в историята на именитата си Panda нейна луксозна версия, създадена взаимно с Trussardi.

От Fiat разясняват, че Panda Trussardi е идеално решение както за траспорт до фитнес залата, по този начин и за подобен до елитарна театрална режисура, за излет сред природата или за фамилен превоз. С наличната си система за задвижване на четирите колела, компактният автомобил е отлично квалифициран и за по-сериозен офроуд.

Fiat Panda Trussardi, която стъпва на пазара след повече от 7.5 милиона реализирани екземпляра на модела и лидерска позиция в сегмента си от 2003 година, е оборудван с 0.9-литров TwinAir бензинов мотор с максимална мощ от 85 конски сили (1.2-литров с 69 конски сили), както и с избор между версия с две и четири задвижващи колела.

Fiat Panda Trussardi се отличава от стандартната версия на модела с тематично цветово и стилистично осъществяване, специално разработена интериорна цветова скица, черни релси на тавана, 15-цолови джанти, допълнителни Trussardi детайли и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР