Фейсбук Започнаха снимките на новия сезон на Гласът на България, който

...
Фейсбук
Започнаха снимките на новия сезон на Гласът на България, който
Коментари Харесай

Започнаха снимките на Гласът на България. Галена: Страхотно е тук

 Фейсбук Започнаха фотосите на новия сезон на " Гласът на България ", който е с съвсем напълно нов треньорски екип и нов водещ.

" Настроението е прелестно и всичко е под надзор. Разчитайте на нашето умело мнение, с цел да намерим глас, който има лъчение, различим е и се откроява “, показа Иван Лечев в " Тази заран “.

Най-младият член на екипа – Дара, разяснява, че за нея е чест да бъде в това предаване.

" Шоуто се нуждае от младежи, аз съм на една вълна с тях, разбирам ги “, добави певицата.

" Страхотно е тук! Надявам се всички да създадем най-хубавото, с цел да подберем най-хубавия глас на България. Вдигнали сме летвата “, каза Галена.

Другият нов член на екипа – Любо Киров, показа, че ще търси глас, който те кара да се обърнеш.

" Има много надарени хора, тъй че на Иван Лечев ще му е мъчно да резервира мястото си на победител “, разяснява той.

Впечатленията си показа и новият водещ Иван Тишев.

" Чувствам се добре. Имаше леко терзание първоначално, тъй като за първи път повеждам телевизионно предаване, само че към този момент привикнах. Задачата ми е виновна, тъй като беседвам с музикантите, преди да излязат на сцената, и би трябвало да ги предразположа “, показа той.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и ухилен V-REPORTER и водещ на цифровата графа " Гласът зад кадър “. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще показва авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в формалния уебсайт: glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването.

" Тази есен ни чака един забавен сезон, изпълнен със свежа сила. Можете да го наблюдавате освен в ефира, само че и в цифровите платформи на bTV Media Group ", разясни Алекс Петканова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР