Фейсбук Лили Иванова планира да слезе от сцената след финала на

...
Фейсбук
Лили Иванова планира да слезе от сцената след финала на
Коментари Харесай

Лили Иванова спира да пее след концерта в Пловдив, заляха я с жестоки обвинения!

 Фейсбук Лили Иванова възнамерява да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече сега. Естрадната икона е оповестила пред екипа си, че това са последните огромни спектакли, които прави. 82-годишната легенда очевидно осъзнава, че към този момент няма толкоз сила, с цел да изнася концерти с дълготрайност от по 2-3 часа онлайн. Тя не се чувствала в добра кондиция, което си пролича при последните й изяви.

, състоял се във вторник вечерта през към 3000 души аудитория. Въпреки наложените противоепидемични ограничения, които позволяват културните мероприятия да се организират с оптимален потенциал на залата до 50%, Античният спектакъл бе препълнен. Оказа се, че на събитието са позволени даже повече хора от потенциала. Това разгневи цялата колегия – артисти и артисти, на които им се постанова да съблюдават наложените ограничения, от което търпят обилни финансови пропуски. 

Певицата бе упрекната и че е пяла подправено от някои от присъстващите, измежду които и журналистът Георги Тошев, който години наред бе в най-близкото й обграждане. Озвучаването също не било на равнище. Според източник на  " Уикенд "  от обкръжението на звездата, тя въобще не се чувствала добре в навечерието на концерта и даже мислела да го отсрочи. В последния миг обаче се мобилизирала и излязла на сцената. Това е и повода някои от песните да бъдат изпълнени подправено, а шоуто ненадейно да бъде прекъснато към половин час по-рано. " Лили в действителност се раздаде за публиката, само че в един миг просто силите я напуснаха ", описват хора, участвали на спектакъла.

Според осведомени, е изцяло допустимо Лили да се е заразила с ковид около подготовката на концерта и това да е сринало организма й. Смята се, че легендата е измежду първите имунизирани у нас – още при започване на годината, за което й спомага някогашния министър на опазването на здравето доктор, неин непосредствен другар. От тогава обаче са минали повече от 9 месеца и най-вероятно силата на имунизацията е отслабнала. 

" Лили не се усещаше добре и по време на подготовката – мъчно си поемаше мирис, едвам взимаше височини, което не е особено за нея. Тя обаче не си направи тест и отсече, че й няма нищо ", свидетелстват музиканти от екипа й, които позволяват, че звездата или е болна от ковид, или скоро е изкарала инфекцията. Възможно е, несъмнено, да е настинала, или пък имунитетът й да е измършавял.

Пръв възмущението си от метода на пеене на Лили Иванова изрази известният публицист Георги Тошев, който е бил измежду феновете. " Всичко има начало и край! Да знаеш по кое време... и по какъв начин ", написа той във фейсбук. Постът му възпламени вълна от мнения " за " и " срещу " Лили Иванова, като в края на деня Тошев редактира думите си и махна думата " край ".

" Озвучаването няма нищо общо с пеенето. Певец от нейната класа не може да допусне това, на което бяхме очевидци довечера! ", отсече Георги Тошев, с което загатна, че 82-годишната прима е пяла подправено. И добави: " В Пловдив нещата не бяха на равнището на перфекционист като Лили Иванова... И годините не са опрощение за актьор, който е решил да бъде на сцената! Те са отговорност пред публиката, с цел да те помни във форма. Като фен не прощавам на никой - даже на Лили Иванова! Надявам се просто да е имала неприятен ден! "

" Бях на концерта и съм изумена от държанието на Лили Иванова. Това не беше театрално държание, то беше едно непрекъснато мрънкане, махане към озвучителя, прескачане на изречения, общо взето все едно бяхме на подготовка. Професионалист с опит няма да разреши публиката, изключително сърдечна като пловдивската, да разбере, че има проблем. Ще се оправи някак със обстановката - дали ще опита да пее при създалата се обстановка без да се издава, дали пък ще направи техническо спиране за 10-15 минути, с цел да се изглади казусът, само че все някак ще излезе от конфузната обстановка, за която в края на краищата тя и екипът й са отговорни. А краят на концерта беше просто неуместен, да не кажа извънредно афектиран за публиката.

Без да има индикации, че завършва, след една от песните просто си излезе и привика оркестъра също да излиза. Видно беше, че не беше завършила по стратегия, тъй като музикантите и бек-вокалистките стояха като в небрано лозе на празната сцена. Хората не имаха вяра, че по този начин, без бис, е завършило, и най-малко 15 минути викаха " Още! ", до момента в който най-после започнаха да се разотиват ", описа в социаните мрежи и Ася Згурова.

Концертът в Пловдив е част от турнето на певицата, което стартира на 3 септември с първа спирка - Варна. Турнето на Лили Иванова продължава в Бургас, където ще пее на 25 октомври, Велико Търново - 9 ноември, Шумен - 11 ноември, Русе - 13 ноември. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК. Това ще са и последните огромни концерти на Лили, след което тя няма да има повече спектакли с подобен мащаб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР