Фейсбук Благоевградчанка стана свидетел на брутален акт от общински служител в

...
Фейсбук
Благоевградчанка стана свидетел на брутален акт от общински служител в
Коментари Харесай

Благоевградчанка стана свидетел на брутален акт от общински служител

Фейсбук Благоевградчанка стана очевидец на жесток акт от общински чиновник в града. Ето какво споделя тя:

Днес (б.ред. вчера) станах очевидец на това по какъв начин това куче бе брутално "прибрано " от чиновник на община Благоевград. По време на "хуманния " акт, то беше влачено по земята, дърпано и оглушаваше с безпомощното си скимтене целия регион, а господин Служителя не изглеждаше изключително впечатлен от обстоятелството.
За "награда ", животното беше упоено....не един път, а цели два пъти, след което захвърлено безпомощно при останалите му събратя в пикапа, безусловно като торба с отпадък.

Сезирани са към този момент всички органи, които могат да вземат отношение към тази подигравка на служителя, защото хората, които опитахме да го озаптим, бяхме посрещнати с нова доза експанзия, закани и псувни...

За благополучие, кученцето претърпя конската доза анестезия и се намира в приюта за бездомни животни и няма контузии или по-скоро не и забележими такива.....

Най-искрено апелирам, в случай че някой има опция да го подслони да ми написа. Аз ще мога да му оказвам помощ с развъждането и изхранването.

Благодаря ви авансово!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР