Фермерите, които искат да ползват отстъпки от акциза за гориво,

...
Фермерите, които искат да ползват отстъпки от акциза за гориво,
Коментари Харесай

Фермерите имат пет работни дни, за да поправят грешки допуснати в описа на предадените фактури

Фермерите, които желаят да употребяват отстъпки от акциза за гориво, имат пет работни дни, с цел да поправят неточности, позволени в разказа на предадените фактури. Това оповестиха от земеделското министерство.

В интервала от 19 до 23 февруари земеделските стопани имат опция да поправят механически неточности в описите на фактурите, подадените от тях заявки за държавно подкрепяне по схемата " Помощ " под формата на отстъпка от цената на акциза върху газьола, употребен в селското стопанство за акция 2017.

На корекция подлежат данните от фактурите, изключени от изчисляването на самостоятелните квоти, защото инспекцията на националната организация по приходите е установила несъответствия и разминавания с подадените към нея данни.

Поправките ще се правят в съответната общинска работа по земеделие, в която земеделските стопани са подали заявките си за държавна помощ. Описът на направените ремонти би трябвало да бъде подписан от земеделския собственик и служителят, направил корекциите, предизвестяват от агроведомството. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР