Фериботната връзка Кипър-Гърция се разширява това лято с включването в

...
Фериботната връзка Кипър-Гърция се разширява това лято с включването в
Коментари Харесай

Второ пристанище в Кипър ще има фериботна връзка с Гърция това лято

Фериботната връзка Кипър-Гърция се уголемява това лято с включването в маршрута ѝ на второ пристанище на острова, което ще има позитивен резултат върху туризма, бе оповестено при формалното показване на новата стратегия в понеделник. От през днешния ден стартира продажбата на билети за втория сезон на морската пътническа линия, оповестиха от заместник-министерството на корабоплаването на Кипър.

Новата морска връзка от Ларнака до гръцкото пристанище Пирея е триумф за Кипър и неговата стопанска система. Тя ще ускори още повече туризма в града и в цялата страна, обявиха от заместник-министерствата на корабоплаването и на туризма и от общинското управление.

Фериботният маршрут Кипър - Гърция бе възобновен предишното лято след 21-годишно спиране единствено от пристанището в Лимасол.

Всичко е готово за втория сезон на употреба на морската пътническа линия, с усъвършенствани и по-качествени услуги на кораба Daleela, увериха от компанията оператор.

Първият ферибот ще замине на 31 май от Лимасол, а последният от Пирея до Ларнака е на 1 септември. Ще бъдат осъществени общо 22 двупосочни плавания.

От 8.00 ч. тази заран искащите могат да вършат резервации. Най-евтиният двупосочен билет за възрастни коства 68 евро.

Първият сезон на морската линия бе доста сполучлив, като в 22 плавания са превозени над 7400 пасажери и 2250 транспортни средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР