Фентанилът разбива семейства в цяла Америка. 50 пъти по-силен от

...
Фентанилът разбива семейства в цяла Америка. 50 пъти по-силен от
Коментари Харесай

“Фентанилът краде приятелите ви”. Хапчета, купени в социалните мрежи, убиват деца

Фентанилът разрушава фамилии в цяла Америка. 50 пъти по-силен от хероина, този гибелен опиат е по-пристрастяващ от всичко, познато до момента, заяви Sky News. Той е в обращение в Америка от десетилетие.

Безмилостна незаконна мрежа, разпростряла се до Мексико, Китай и оттатък тях, го вкарва в учебни заведения, клубове и на улицата, с цел да “зариби ” хората. В Съединени американски щати над 70 000 души годишно намират гибелта си след използването на този синтетичен опиоид.



Фентанил на хапчета. Getty Images

Сега фентанилът убива деца в учебно заведение, които купуват през обществените мрежи хапчета, съдържащи опиата. Те предозират в класните стаи и в леглата, по домовете си.

Екип на Sky News пътува до град Кайл в Тексас, с цел да чуе историите на фамилии, животът на които е бил разрушен на части. Събрани под едно дърво в локалния парк, те са обединени от скръбта и държат фотоси на своите близки. Някои от жертвите са потърсили болкоуспокояващи. Други обезверено са желали да заспят. Други са били просто младежи, които опитват. Никой не е желал да почине.

“Това е война ”
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР