Феновете на Traitors приветстват Рос като икона“ “, докато той

...
Феновете на Traitors приветстват Рос като икона“ “, докато той
Коментари Харесай

Феновете на The Traitors приветстват Рос като „икона“, докато той „разкрива“ Даян е неговата майка, преди да НАМИГНЕ на камерата в тайно съобщение след нейното елиминиране

Феновете на Traitors приветстват Рос като „ икона “ “, до момента в който той безсрамно намига към камерата, откакто „ разкри “, че Даян е майка му в епизода от четвъртък

След задачата, Рос се пошегува с сътрудниците си състезатели Шарлот, Жасмин и Пол, че Даян ще ги упорства да намерят предателите на кръглата маса.

Като направи усещане за северноирландския й акцент, Рос сподели: „ Даян ще в този момент ни гледат отвисоко и споделят „ отидете да вземете тези предатели, отидете да вземете предателите в този момент “.

Жасмин по-късно избухна: „ Обичам я, тя беше като моята майка ", което накара Пол да се базира на теорията на Зак, че са родственици, до момента в който той се майтапеше: " Тя беше моята майка. "

Рос употребява опция скрито да разкрие истината, защото той сподели: „ Първо тя беше майка ми! Не стой!' до момента в който сътрудниците му не знаеха, че той не се майтапи.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР