Феновете на Смесените бойни изкуства изглежда ще бъдат впечатлени от

...
Феновете на Смесените бойни изкуства изглежда ще бъдат впечатлени от
Коментари Харесай

Подготвят Робърт Уитакър срещу Дарън Тил за UFC в Дъблин

Феновете на Смесените бойни изкуства наподобява ще бъдат впечатлени от дуел, който съгласно клюки е доста близо да бъде осъществен. Репортери на ESPN оповестяват, че е допустимо да забележим пердах сред Уитакър и Тил в UFC Дъблин на 15 август.
Breaking: UFC targeting Robert Whittaker vs. Darren Till to headline UFC Fight Night on Aug. 15 in Dublin, per multiple sources. Not signed yet, but UFC in the process of finalizing. WHAT A MAIN EVENT. Rob? Darren? pic.twitter.com/sfklnzJINH
— Brett Okamoto (@bokamotoESPN) March 11, 2020
„ UFC се насочиха към Робърт Уитакър против Дарън До за съществена среща в UFC Fight Night на 15 август в Дъблин. Все още не е подписан договорът, само че е в развой на завършване. "

Робърт Уитакър трябваше да се бие против Джаред Каноние в UFC 248, само че персонален проблем извади Уитакър от картата. След това се очакваше Дарън Тил да го замести, с цел да не пропадне срещата, само че съперникът се контузи.

Ако в действителност Робърт Уитакър се завърне този август, това ще е първата му среща откогато той отстъпи злато в междинната категория на Израел Адесаня през октомври 2019 година.

Тил се надява да получи втората си поредна победа. След като бе заключен от Тайрън Уудли и нокаутиран от Хорхе Масвидал, " Горилата " усети, че е време за смяна. Въпреки че лиши известно време, до момента в който най-сетне одобри да премине към междинна категория, това сигурно се отрази добре, защото той победи Келвин Гастелъм още през ноември 2019 година.

Това издание на UFC ще е първото от ноември 2016 година, което ще се организира в Ирландия. За страдание на почитателите и на UFC, не се чака някогашният UFC първенец Конър Макгрегър да се състезава на картата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР