Феновете на футбола у нас не искат повече да берат

...
Феновете на футбола у нас не искат повече да берат
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Крясъци Оставка! в 18-ата минута!

Феновете на футбола у нас не желаят повече да берат повече позор с представянето на националния тим и управлнието на БФС и по тази причина взеха решение от този XIV кръг да започват самодейност - викания " Оставка! " в 18-ата минута на всеки дуел.

Програмата в Първа лига се открива на следващия ден в 16:45 часа със срещата Крумовград - Етър.

Във всички огромни фенски групи в обществените мрежи се популяризира известието, което набира скорост лавинообразно.

Основните фракции на тимовете се стягат за мощни викания и настройката във фенските среди е тази акция да продължи, до момента в който хората във футболния ни съюз не се отдръпват и не сдадат властта.

Инициативата започва от апела на Бойко Величков. Бившият футболист на ЦСКА, Левски, Литекс, Велбъжд, Локо Сф, Черно море, Спартак Варна, Янтра, който има футболна академия прикани всички, които желаят смяна в българския футбол да го заявят по забавен този метод.

Величков моли почитателите на футбола във всеки мач да скандират " Оставка! " в 18-ата минута на дуелите от родното състезание - 18-ата минута като знак на 18-годишното ръководство на БФС.

" До всички, искащи смяна във футбола!

Крайно време е обичаният ни спорт да стартира да се развива с европейски темпове, да върнем последователно изгубените благоприятни условия и позиции, да може надарените деца на България още веднъж да имат реализация!

Уважаеми последователи, дано в 18-ата минута на всеки мач да покажем, че желаеме ПРОМЯНА с крясъци " ОСТАВКА! ", ориентирани към централата в Бояна!

Без обиди, без санкции. В името на легендите на вашите тимове, в името на децата в школите ви, на децата на България!

Време е за безапелационна позиция!

П.П.: 18 години ръководство - 18-та минута ", написа Бойко Величков в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР