Феновете на Ботев Пловдив снеха доверието си към клубното ръководство.

...
Феновете на Ботев Пловдив снеха доверието си към клубното ръководство.
Коментари Харесай

Феновете на "Ботев" снеха доверието си от ръководството на клуба

Феновете на " Ботев " Пловдив снеха доверието си към клубното управление. Това се споделя в специфична декларация на Клуб на последователите на " Ботев " Пловдив (КПБП) и секта " Бултрас ".

Ето цялостният текст на декларацията:

Позиция на " КПБП " и " Бултрас "

" Уважаеми ботевисти, другари,
изминаха повече от три години, откогато обичаният ни клуб и правилните му последователи са надалеч от вкъщи си. Три години, изпълнени с упования, дати, вложители, обещания, срещи, уточнения, цесии и какво ли още не. Липсваха само действителните дейности и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион " Христо Ботев " и разрешаването на главните спънки за това. Молихме, писахме предложения, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един логичен отговор, даже в последно време не получихме и предпочитание за среща. Може би, тъй като обещанията свършиха. Свърши и нашето самообладание.

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и обединени фракции " Бултрас " застават пред Вас с цялата си отговорност и угриженост за ориста на обичания ни клуб и декларират, че смъкват доверието си от Управителния съвет на Сдружение " ПФК Ботев " и оперативното управление на футболния клуб.

Разбрахме, че има способи. Разбрахме, че има неизползвани благоприятни условия, разбрахме, че няма задоволително хора в тези управления, готови и всеотдайни за реализиране на главната и единствена цел - завръщането ни на стадион " Христо Ботев ".

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив " и обединени фракции " Бултрас " показват цялостната си поддръжка към треньорското управление и футболистите от тима и декларират, че застават изцяло и безрезервно зад тях преди идните значими борби на футболния терен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР