Фенове на баскетбола едва ли някога ще достигнат до консенсус

...
Фенове на баскетбола едва ли някога ще достигнат до консенсус
Коментари Харесай

Майкъл Джордан и Леброн Джеймс в спор за най-добрата текила

Фенове на баскетбола надали в миналото ще доближат до консенсус по въпроса, който ги изтезава от години. А точно: Кой е по-добър - Майкъл Джордан или Леброн Джеймс ?
 Енес Кантер, Майкъл Джордан, Леброн Джеймс и за какво баскетболистът ги атакува
Кой и за какво атакува Майкъл Джордан и Леброн Джеймс

Енес Кантер има мнение

И двата лагера имат последователи, несъмнено, които имат своите причини. Но едно е несъмнено - и двамата са доста сполучливи освен баскетболисти, само че и предприемачи.

И Джордан, и Джеймс са вложили парите си в не едно и две инициативи, като едно от тях е текилата. Въздушния има Cincoro , до момента в който Краля - Lobos 1707 . Оказва се, че и сред теклите им има спор коя е по-добра, само че той доста скоро ще бъде решен.

От Boardroom разбираме, че Cincoro и Lobos 1707 освен са взели участие в World Spirits Competition в Сан Франциско, само че и са достигнали до край в категорията за най-хубава текила репосадо.

Cincoro Reposado коства 114 $ и е отлежавала сред осем и 10 месеца в американски барици от уиски в специфична подземна маза. От Boardroom настояват, че след дегустация ще усетим нотки на ванилия, подправки и изгорял дъб.

Оказва се, че досега текилата на Майкъл Джордан до момента не е губила на край. От другата страна тази година обаче е Lobos 1707 Reposado. Цената ѝ е двойно по-ниска - 51 $, и съдържа 100% синьо агаве, отлежало за шест месеца в барици от американски бял дъб. Вкусът пък се дефинира като лют, самоуверен и дръзновен.
 Мат Деймън, Бен Афлек, Nike, договорката с Майкъл Джордан и филмът за Сони Вакаро, в който ще вземат участие
Ще забележим ли Мат Деймън и Бен Афлек още веднъж на екран

Надушваме ли още един Оскар

В средата на месец юни би трябвало да разберем кой всред Майкъл Джордан и Леброн Джеймс ще завоюва тази година. Така де, коя от двете текили ще се окаже по-добра, съгласно специалистите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР