Федерико Киеза започва да навлиза в познатата форма и отбеляза

...
Федерико Киеза започва да навлиза в познатата форма и отбеляза
Коментари Харесай

Киеза: Радвам се, че отново мога да помагам на отбора

Федерико Киеза стартира да навлиза в познатата форма и означи първия си гол от година насам след травмата, която го извади задълго от игра. Той донесе триумфа на " бианконерите " в 1/8-финалния дуел с Монца от Купата на Италия (2:1). Крилото съобщи, че е благополучен, че още веднъж може да бъде от изгода на тима си.

" Това бе ужасна година за мен. Сега съм фокусиран върху това да упражнявам крепко и да се върна в оптимална форма. Нека кажем, че нуждая се още веднъж да привикна да играя през три дни. Все още не съм изцяло подготвен, само че се старая да оказвам помощ на тима с каквото мога, откакто цяла година не можех да го върша ", съобщи Киеза.

" Срещу Наполи играхме доста зле, не бяхме задоволително нападателни. Поздравявам и Монца за чудесното им показване през днешния ден. Ние обаче се защитавахме добре, бяхме нападателни, когато те доближаваха наказателното ни поле и знаехме, че можем да отбележим гол когато и да е. Все отново би трябвало да играем по-добре. Трябва да вдигнем още равнището. Мачът с Аталанта ще бъде фундаментален, с цел да влезем още веднъж в релси след неуспеха против Наполи. Заедно с новите притежатели ще опитаме да върнем Юве там, където заслужава да бъде. Ние би трябвало да свършим работата си на терена, а шефовете ще свършат своята отвън него ", счита крилото.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР