Федералната данъчна служба на Русия блокира банковата сметка на холивудската

...
Федералната данъчна служба на Русия блокира банковата сметка на холивудската
Коментари Харесай

Руските данъчни блокираха сметката на Стивън Сегал - slava.bg

Федералната данъчна работа на Русия блокира банковата сметка на холивудската звезда Стивън Сегал.

Крайната мярка по отношение на артиста, който е и съветски жител, била наложена, защото той не спазил законовия период за подаване на данъчна декларация.

По тази причина способените органи блокирали съветската банкова сметка на Сегал, предава Монитор.

Световните организации напомнят, че преди време екшън артистът купи първокласен дом в село Усово, Московска облост. Според осведомени, за парцела Сегал е броил 100 млн. рубли или към 1,2 млн. евро. В края на август м.г.. артистът се записва в новата си татковина като самостоятелен бизнесмен. „ Просто мистър Сегал прекарва в Русия към 70-80% от времето си и по тази причина е разумно да се легализира. По този метод ще има някаква данъчна база и умерено ще продължи своята активност “, изясни тогава неговият представителя Анар Рейбанд. Той уточни още, че филмовият актьор не желае да бъде като „ някои непознати жители, получили съветско поданство, само че отказващи да си заплащат данъците “. „ Г-н Сегал не желае да го гонят след това съдия-изпълнители “, добави представителят му. Въпреки уверенията на юриста обаче, се оказва, че артистът не съблюдава прецизно данъчните закони на Русия.

Също през август м.г. Сегал бе назначена за специфичен представител на съветското Външно министерство. На новата си служба в дипломатическото ведомство той дава отговор за руско-американските филантропични връзки и общото културно наследие, като за тази си активност получава съответното парично заплащане. Холивудската кино звезда получи съветско поданство през ноември 2016 година, през същата година артистът стана жител и на Сърбия, като обаче резервира американския си паспорт.
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР