Фарел Уилямс беше обявен за наследник на покойния Върджил Абло

...
Фарел Уилямс беше обявен за наследник на покойния Върджил Абло
Коментари Харесай

Фарел Уилямс е наследникът на покойния Върджил Абло в Louis Vuitton

Фарел Уилямс беше разгласен за правоприемник на починалия Върджил Абло като артистичен шеф на мъжките сбирки на фешън къща " Луи Вюитон ", съобщи Франс прес, базирайки се на марката.

Абло създаваше сбирките мъжка мода на " Луи Вюитон " от 2018 година Дизайнерът умря от рак през ноември 2021 година на 41-годишна възраст.  

" Луи Вюитон " има удоволствието да разгласи Фарел Уилямс за креативен шеф на мъжкото облекло с неотложно влизане в действие ", се показва в направеното изказване.

Първата сбирка на Уилямс за марката ще бъде показана на Седмицата на мъжката мода в Париж през юни.

" Фарел Уилямс е визионер, чиито креативен вселени се простират от музиката до изкуствата и модата. През последните 20 години той се утвърди като универсална културна икона. Неговата дарба да прекрачва границите сред другите светове, които изследва, естествено се вписва в културното измерение на " Луи Вюитон ", укрепвайки полезностите на марката - иновация, пионерски дух и предприемачество ", се споделя още в известието.

" Щастлив съм от завръщането на Фарел след нашето съдействие през 2004 и 2008 година ", сподели основният изпълнителен шеф на стилната къща Пиетро Бекари. " Неговата креативна визия оттатък модата безспорно ще поведе " Луи Вюитон " към нова и вълнуваща ера ", добави Бекари.

Назначението му е в сходство с наследството на Върджил Абло, който се трансформира в фешън икона поради умелото съчетаване на разкош и улично облекло.

Подход, споделян от Фарел Уилямс, който също като починалия дизайнер има пристрастеност към скейтборда, света на изкуството и музиката.

Свикнал с първите редове на фешън ревюта и основател на световни шлагери като " Happy " и " Get lucky " в съдействие с " Дафт пънк ", 49-годишният Фарел Уилямс има голям брой фешън съдействия - с " Монклер ", " Адидас " и " Луи Вюитон ". Работил е и с японския дизайнер Ниго, който неотдавна беше назначен за артистичен шеф на " Кензо ", също благосъстоятелност на групировката Ел Ем Ве Аш (LVMH).

Последното дефиле на " Луи Вюитон " през януари беше белязано от представянето на поп звездата Росалия, която на процедура открадна шоуто от сбирката.

Изображение: Getty Images; Инфо: БТА/Елена Христова

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР