Фантастичният Григор Димитров за втори път не почете нацията, която

...
Фантастичният Григор Димитров за втори път не почете нацията, която
Коментари Харесай

Гришо пак не дойде на Спортист на годината, подиграха се с борбата

Фантастичният Григор Димитров за повторно не уважи нацията, която го избра за Спортист №1 - нещо, което никой различен не си е разрешавал в 60-годишната история на класацията. 19 минути първи предвижда още преди шампионата в Лондон, че той ще бъде избран за почетното звание и изрази вяра, че този път няма да пропусне и няма да изпрати родителите си - в тази ситуация: майка му Мария, да му вземат премията.

Гришо е в Маями, а до откритото състезание на Австралия, което е формален мотив за опрощение, остава месец. Апропо, особено поради Григор церемониите Икар и Спортист на годината, че и Спортист на Балканите бяха събрани в 24 часа. В същото време единият от единствено двамата ни европейски първенци в огромен спорт - борецът Тарек Абдеслам, за позор на интервюираните и на уредниците даже не попадна в десетката на най-хубавите, където провалил се на международното по лека атлетика и други, неполучили даже орден от огромно съревнование, бяха класирани.

Зрителите на БНТ1 трябваше да станат очевидци и на още недоразумения - масирано, а неразрешено по закон рекламиране на компании, задоволително богати, с цел да си платят клипове, както и на специфични благодарности за Васил Божков. За пеенето не на български, мненията са непотребни. Хей, Джуд (английското за Юда) и минутата чисто черен притихнал екран след песента от името на Телевизията - майка беше добър край за такава тъкмо гала май.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР