Фамозната собственичка на вип-бутици забягна в топлата страна след като

...
Фамозната собственичка на вип-бутици забягна в топлата страна след като
Коментари Харесай

Майката на крипто фараона Антони Тренчев от Мексико: “Платила съм на всички! Оставете ме на мира!”

Фамозната собственичка на вип-бутици забягна в топлата страна откакто щатската прокуратура погна пирамидата на сина й

" Никой не ме търси! Платила съм на всички! Тук съм на плаж! Оставете ме на мира! ” С тези думи се обърна в Инстаграм Илиана Алипиева, майка на крипто фараона от NEXO Антони Тренчев, в чиито офиси прокуратурата влезе на 13 януари по сигнал основния прокурор на Ню Йорк.

По данни на наши източници, Тренчев е избягал в незнайна топла дестинация дни преди акцията, за която наподобява е имал предварителна информация. Сега на мушката е суетната майка на някогашния народен представител от “Реформаторския блок ” - Илиана Алипиева. Тя има 1/2 от първокласните бутици на баровската ул. “Съборна ” и при нея на абонамент са всички оборотни кифли, милионерски любовници, застарели медийни величия и дементни реститутки.

Алипиева до скоро беше модерно консултант на Първата дама Десислава Радева, само че от две години двете се разминавали хладно на всемирски приеми, напомнят хроникьорите.

Счита се, че тя е милионерка и печели доста добре. Жегата около безумно богатото й отроче обаче очевидно я е изстреляла към Мексико. Не е ясно до по кое време русата хала има намерение да събира загар по мексиканските плажове и дали е взела със себе си снахата - някогашната Мис България Ваня Пенева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР