Фактът, че ДПС постави Делян Пеевски за водач на листи

...
Фактът, че ДПС постави Делян Пеевски за водач на листи
Коментари Харесай

Кирил Петков: С ДПС няма да преговаряме, с Пеевски те отблъснаха и своите симпатизанти

Фактът, че Движение за права и свободи сложи Делян Пеевски за лидер на листи е безочливост, която е като един междинен пръст към цялото общество. Това затвори всички порти за договаряния с тях след изборите “. Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ по БТВ водачът на " Продължаваме промяната ". Той добави, че с това деяние от придвижването са отблъснали и доста от своите симпатизанти.

Относно договаряния с ГЕРБ за държавно управление след изборите той посочи, че към този момент няма да има такива диалози, само че ще призоват партията да поддържа промяната на основния прокурор и да се почисти от крадците. Освен промяната на настоящия основен прокурор Иван Гешев от „ Продължаваме промяната “ ще изискат и смяна в пълномощията на обвинител №1 – той да се трансформира в един админ на държавното обвиняване, а не да е човек, „ над, който е единствено Господ “.
 Кирил Петков: В един предстоящ кабинет политическите сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти Кирил Петков: В един предстоящ кабинет политическите сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти
„ В един предстоящ кабинет всички политически сили би трябвало да сложат най-хубавите си фрагменти за всяка една позиция. “ Това сподели в ефи...

Петков поддържа дейностите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който посредством следствие на строителството на Автомагистрала „ Хемус “ нападна ГЕРБ седмица преди вота. „ Като поданик – 5 млн. лева налози съм платил през последните години, не желая тези пари да вървят през нечии банки в нечии офшорни компании и в този момент да нямаме финансиране за апарати за О2. Браво на Рашков, че стопира този теч “, разяснява водачът на Политическа партия. Той удостовери, че обединението поддържа президента Румен Радев за втори мандат.

Относно Коронавирус рецесията Петков би обезпечил гратис тестване на антитела и зелен документ за хората с високи равнища на антителата – първо за два месеца, след това за още шест.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР