Факт е, че след смъртта на Елизабет Втора антимонархическите настроения

...
Факт е, че след смъртта на Елизабет Втора антимонархическите настроения
Коментари Харесай

Когато на Чарлз му се наложи да охлажда стастите

Факт е, че след гибелта на Елизабет Втора антимонархическите настроения се ускориха. Това важи освен за Англия, където постоянно има протестиращи на събития, на които участва крал Чарлз, само че и за други страни от Общността на нациите.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Карибския район, митингите в Ямайка и визитата на музея на Боб Марли
И Ямайка се изправя против Уилям и Кейт

Не е елементарно да си правоприемник на Елизабет

Австралия е една от тях. Откакто през предходната година страната се снабди с нов министър председател в лицето на Антъни Албанезе, обещания за референдум за унищожаване на монархия се усилиха, както и австралийците, които желаят да живеят в република.

На този декор първото посещаване на Чарлз в качеството му на крал в страна от Общността на нациите беше изненадващо - той и Камила избраха Кения за задачата. С което още повече настроиха Австралия, както и прилежащата Нова Зеландия против себе си.
 Чарлз към момента като принц на Уелс в Австралия през 2018 година

Чарлз към момента като принц на Уелс в Австралия през 2018 година

Явно в този момент 75-годишният крал ще се опита да поправи грешката, тъй като съгласно Sydney Morning Herald през октомври 2024 година Чарлз и Камила ще дойдат на посещаване в Австралия. То ще включва още Нова Зеландия, както и Самоа, където кралят ще участва на среща на Общността.

За момента Бъкингамският замък е удостоверил само визитата на Самоа, само че съгласно източник в австралийското държавно управление, визитата на в Австралия следващата година също е сигурна. Дали тя обаче ще промени антимонархическите настроения в страната е противоречиво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР