Факт е, че по-вкусна от домашната храна няма. Колкото и

...
Факт е, че по-вкусна от домашната храна няма. Колкото и
Коментари Харесай

Най-вкусните пуканки, които да си направите у дома

Факт е, че по-вкусна от домашната храна няма. Колкото и да се стараят да ни предложат първокласен артикул по заведения за хранене, кафенета и други публични места, нищо не може да замести удоволствието, което човек изпитва, до момента в който похапва нещо, сътворено от неговите две ръце.

Направата на пуканки напълно не е толкоз комплицирана задача, само че все пак доста хора избират да си купят от тези опаковки, подобаващи за микровълнова фурна, вместо това да си подготвят пуканките сами в тенджера с лой, за чиито генезис са сигурни.

Ще ви споделим за една доста лесна рецепта за пуканки, които можете да си приготвите още в този момент.
Как се вършат най-лесните и вкусни пуканки на света?
Най-напред излейте малко слънчогледово олио в тенджера и го оставете леко да се загрее.

След това поставете авансово заделеното количество царевица към мазнината. Сложете похлупак на тенджерата и включете котлоните на умерени градуси.

Изчакайте по този начин, до момента в който царевичните зърна не стартират да издават пукащ тон. От време на време разклащайте тенджерата, тъй че пуканките, които са на дъното, да не изгорят.
 Как да си създадем карамелени пуканки у дома? Как да си създадем карамелени пуканки у дома?
Всички обичаме карамелени пуканки. Нека забележим по какъв начин може да ги приготвим вкъщи:  Продукти: 1 пакет пуканки сол 1 чаша масло&nbs...

Ако желаете да имате купа със сладки пуканки, които да похапвате, до момента в който релаксирате, прибавете няколко щипки захар.

Ако ви се похапват солени пуканки, овкусете ги, когато всички царевични зърна са сготвени.

Вижте ВИДЕОТО, което ще ви послужи като ориентир!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР