Факт е, че комарите са способни да причинят не малко

...
Факт е, че комарите са способни да причинят не малко
Коментари Харесай

Яжте този зеленчук и КОМАРИТЕ ще ви подминават

Факт е, че комарите са способни да причинят не малко съществени болести. Прави ни усещане обаче, че хората се опасяват повече от пъпките, които се получават след захапване, в сравнение с от самите заболявания.

По магазините се оферират най-разнообразни препарати, само че не всички те са безвредни, най-много за дребните деца. Дори бихме споделили, че по-голямата част от репелентите са препълнени с голям брой химични съставки, способни да причинят алергични реакции.

Кой зарзават гони комарите?

Чували ли сте, че чесънът е едно от тези натурални средства, способни да се оправят с комарите и да ги държат настрани от вас?

Ако сте планували да си вършиме излет в планината, нашият съвет е да похапнете от зеленчука. Самият аромат на чесъна кара насекомите да бягат далеко.

Хората, които не са последователи на този зарзават и не понасят да го похапват, могат да си засадят няколко стръка в градината. Това също ще им свърши страхотна работа.

Съветваме ви през лятото да не се мажете със сладникави лосиони за тяло, тъй като те притеглят всевъзможни инсекти. Доверете се на чесъна и той ще ви избави от ухапванията на комарите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР