Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Facebook се срина - Twitter реагира

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Фейсбук се срина. И то освен, като уебсайт. CNBC, че през днешния ден акциите на компанията са паднали с цели пет %, което е разследване най-много от скорошните разкрития от така наречен Фейсбук Files – вътрешни документи, оповестени от чиновник на обществената мрежа, за което ви описваме. Става дума за разобличаваща информация, която въпросният чиновник е дал на „Уолстрийт джърнъл“, като неотдавна и разкри самоличността си. Това ще налее в допълнение масло в огъня, който подклаждат американски и европейски регулатори и политици в кладата, подготвяна за обществената мрежа. Настоящият срив, който остави чиновниците на компанията до вътрешната мрежа, ще коства десетки милиони долари на Фейсбук. Вероятно е случая, който е най-големия сходен проблем за мрежата в последните 13 години, да повлияе отрицателно и на хиляди бизнеси, които разчитат на обществената мрежа, с цел да се свързват със своите клиенти и сътрудници.

Извън сериозността на сегашния проблем обаче, Twitter, огромният съперник и обществена мрежа, която си е онлайн, реагира уместно на случая.

„Моля, не бързайте (да се върнете онлайн – б.а.). Ние си отдъхваме от вашата поддръжка за корупцията, омразата, злобата и цялостната щета за обществото“, разяснява консуматор на Twitter под по отношение на сегашното състояние със уеб страницата на мрежата.

everyone on their way to Twitter when Фейсбук, Messenger, and Instagram are down
— Kieran Tiu (@imkierantiu)
„Значи реагирате на интернет срив за минути, само че когато става дума за геноцид и основаване на десни терористи – не?“, пита различен. „Не се връщайте“, сбито отбелязва консуматор на Twitter с псевдонима hard_drive.

Други си имат желания: „Моля, оправете единствено WhatsApp. Другите могат да си останат така“. „Не бързайте. Няколко десетилетия ще е добре“, счита Sam Coleridge. Любопитен миг се явява също по този начин споделен скрийншот от консуматор на страницата на CheckHost за положението на Фейсбук.com.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР