Фабрично запечатаните iPhone-и от първо поколение напоследък се продават за

...
Фабрично запечатаните iPhone-и от първо поколение напоследък се продават за
Коментари Харесай

MKBHD плати $43 хил. за запечатан iPhone от първо поколение, който разопакова в YouTube

Фабрично запечатаните iPhone-и от първо потомство в последно време се продават за неуместни суми пари на търг. Още през февруари един подобен образец беше продаден за рекордните $63 356. Това е над 100 пъти повече от сумата, за която беше пуснат в началото телефонът. 

Можете да сте сигурни, че множеството от тези останали iPhone от първо потомство ще бъдат прибрани в частни сбирки за години напред… само че не всички.

Технологичният YouTube-ър Маркъс Браунлий неотдавна даде близо $43 000 ($32 000 плюс налози, доставка и такси) за запечатан 8GB iPhone. 

Вместо да резервира скъпото владеене, той неотложно го разопакова.

Точно както някой би направил преди към 16 години. Първото потомство iPhone на Apple се оферираше с потенциал от 4GB и 8GB. На цени надлежно от $499 и $599. И двете изискваха двугодишен контракт посредством AT&T, извънреден оператор за телефона. Мнозина бяха отблъснати от високата цена, само че в реалност други премиум телефони като Palm Treo бяха също толкоз скъпи.

Разопаковането на iPhone беше неповторимо прекарване преди време. 

Опаковката изглеждаше първокласна, само че телефонът и какъв брой надалеч пред конкуренцията е беше това, което в действителност направи нещата неповторими.

За благополучие на MKBHD, покупката му в действителност наподобява като законна.

Не като на употребен телефон, който е преопакован и изработен да наподобява нов. Всички аксесоари, които бихте очаквали да намерите, са там, в това число кабел за зареждане / данни, комплект EarPods, докинг станция и цялата документи на телефона. 

Фолиото от външната страна на кутията също наподобява на подобаващата възраст. Кутията за продажба на дребно даже беше сложена в огромна кутия за превозване, с цел да се обезпечи безвредна доставка.

Но допускам, че би трябвало да очаквате такова равнище на грижа, когато плащате толкоз доста за смарт телефон.

Той не съумя да премине през екрана за зареждане на iTunes заради възрастта на софтуера. Нещо повече, наподобява, че истинската тухличка за зареждане е била дефектна, защото телефонът не се зарежда правилно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР