Езикът на тялото говори много за това какви личности сме.

...
Езикът на тялото говори много за това какви личности сме.
Коментари Харесай

Какви хора сме според формата на пръстите на ръката

Езикът на тялото приказва доста за това какви персони сме. Оказа се обаче, че и по пръстите могат да ни познаят, стига събеседниците ни да са наясно какво е особено за трите съществени вида, несъмнено.
 Гордо изправени, леко приведени - какви персони сме съгласно стойката
Стойката издава характера ни

Какво значи типичната за всеки поза

Колкото и да са разнообразни пръстите ни, от Tips and Tricks ги разделят най-общо на три типа. Нямаме концепция по какъв начин тъкмо са ги обобщили и по какъв начин са стигнали до изводите по-долу, само че най-малко за първия вид имаме персонален образец и са безусловно прави.

Пръст с огромни, неправилни кокалчета и кръговиден връх

Типично за хората, които следват възприятията си, а не разсъдъка, и постоянно изпускат контрола над страстите. Превръщаме се в отворена книга за събеседника и не е неприятно да сме откровени, само че от време на време прекаляваме.
 Снимка 512449

Лесно се привързваме към предмети, хора и животни, само че и бързо ги забравяме, в случай че се наложи. Държим всички да ни харесват и от време на време това е повода първо да мислим за другите, а след това за себе си.

Дълъг, прав пръст с тъп връх

Пазим ревниво персоналния си живот, възприятията и тайните си. Трудно ще ни опознаят същински, тъй като построяваме стена към себе си, през която единствено най-близките ни знаят по какъв начин да преминат. При това, без да се усетим.
 Снимка 512447

Отстрани сме сладки и прочувствени, и напряко обожаваме животните. А в очите на приятелите сме хора с положително сърце и неповторимо възприятие за комизъм.

Пръстът, който приключва с по-заострен връх

Лоялни сме, само че и елементарно се влюбваме. Това е и главната причина постоянно да страдаме.

Именно тази любвеобилност и постоянните удари по сърцето ни основават и подриват нашата убеденост. Ето за какво не се усещаме на място и се изнервяме, когато сме в компанията на непознати. Но пък постоянно имаме цел, която да следваме, и постоянно съумяваме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР