Езикът на тялото е най-простият детектор на лъжата. Който и

...
Езикът на тялото е най-простият детектор на лъжата. Който и
Коментари Харесай

Как да хванем лъжеца по езика на тялото?

Езикът на тялото е най-простият детектор на лъжата. Който и да ви споделя, че е съвършен измамник, сигурно... ви лъже. Причината за това, е че постоянно тялото издава, когато някой скрива истината. Именно по тази причина психолозите показват някои присъщи черти от езика на тялото, за които да следим, когато подозираме, че ни лъжат. Вижте ги в канала във vbox7:

Следете за паузите

Това най-често проваля лъжеца. Той прави дълги паузи, в които най-често обмисля какво да съчини. " Имам поради ", " ъ-ъ-ъ ", " ами-и-и " постоянно участват диалога с тези хора.
               

A post shared by (@bcome_) on Apr 3, 2020 at 7:17am PDT

Продължителност на страстта

Изказването на същинската страст посредством смях или усмивка да вземем за пример продължава към 5 секунди. Ако някой против вас показва страстта по-дълго, най-вероятно тя имитира.
               

A post shared by (@what_about_bunny) on Mar 18, 2020 at 11:38am PDT

Поредност в страстите

Учените са открили, че страстта се появява първа, след нея са думите. Така че в случай че някой първо ви честити, а след това се усмихне, значи не е почтен с вас и най-вероятно ви завижда или има други задни мисли.
               

A post shared by (@mischiefpodengo) on Apr 6, 2020 at 3:53pm PDT

Отговорите

Изборът на думи също споделя много. Ако човек употребява едни и същи думи, като тези, с които сте задали въпрос, доста е евентуално да ви икономисват истината. Повтарянето на целия въпрос преди отговора му единствено по себе си също е неприятен знак.
               

A post shared by (@marketingwith_a) on Apr 6, 2020 at 11:40pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР