Евротръст Технолоджис осигурява безплатни електронни подписи на български граждани и

...
Евротръст Технолоджис осигурява безплатни електронни подписи на български граждани и
Коментари Харесай

Евротръст дава безплатни е-подписи на граждани и малкия бизнес

" Евротръст Технолоджис " обезпечава безвъзмездни електронни подписи на български жители и дребния и междинния бизнес по време на изключителното състояние от 13 март до 13 май в това число. Това оповестиха от българската компания, която има технология и мобилно приложение за е-идентификация, е-подпис и предложена електронна поща.

Компанията е част от самодейността на Държавна организация " Електронно ръководство ", която дава опция на жителите и бизнеса да декларират административни услуги от страната електронно посредством единния портал www.egov.bg, като подписват гратис заявките си с мобилния дипломиран е-подпис на " Евротръст " за интервала на изключителното състояние.

Целта на новата акция в този момент е да надгради тези старания и да поддържа в допълнение потребителите и бизнеса в адаптирането им към новата среда, която изисква оптималната готовност във връзка с дигитализацията на процесите и услугите, с цел да не се стига до прекъсване на бизнеса и блокиране на даването на услуги.

По този метод " Евротръст " показват солидарността си с напъните на цялото общество да се оправи в изискванията на епидемията от ковид, се споделя в известието.

" Никога не сме имали толкоз голям брой поръчки за регистрация и интеграция на мобилното ни приложения за толкоз малко време. Подложени сме на невиждано мощно търсене от страна на компании и жители, а към този момент и на страната, което ясно демонстрира, че болшинството от фирмите, държавните институции и дейната част от обществото вършат всичко допустимо бизнесът и общественият живот да не стопират ", разяснява проф. Георги Димитров, член на съвета на шефовете на " Евротръст ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР