Европейското подразделение на Toyota разкри подробности за версията 2023 година

...
Европейското подразделение на Toyota разкри подробности за версията 2023 година
Коментари Харесай

Toyota анонсира RAV4 2023

Европейското поделение на Toyota разкри детайлности за версията 2023 година на хитовия си модел RAV4 и разгласи, че производството му за локалния пазар ще стартира през третата четвърт на тази гозина.

Основните промени при Toyota RAV4 2023 са свързани главно с софтуерните нововъведения, включително по мултимедията, свързаността и системите за сигурност Toyota Safety Sense.

Toyota RAV4 2023 получава последното потомство мултимедийно решение на марката, което включва нов HD 10.5-инчов екран, като от компанията дават обещание четиригодишно софтуерно застраховане с отдалечено (OTA) обновявания, включително и на навигационната система.

За спомагателна осведоменост по отношение на настоящото положение и локализация на своя автомобил, притежателите на RAV4 2023 могат да разчитат и на приложението MyT за мобилен телефон, а за улеснение на бордовият гласов помощник, който се актирива с думите Hey Toyota и е в положение да управлява работата на климатичната апаратура, да ръководи стъклата и други.

RAV4 2023 получава също по този начин и нов 12.3-инчов цифров инструментален панел, който предлага благоприятни условия за спомагателна персонализация на подаваната информация. Това решение е част от общоприетото съоръжение на всички представители на автомобила, с изключение на базовата версия, която е екипирана със 7-инчов негов еквивалент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР