Европейското първенство в Германия това лято се очаква да бъде

...
Европейското първенство в Германия това лято се очаква да бъде
Коментари Харесай

УЕФА очаква рекордни приходи от Евро 2024

Европейското състезание в Германия това лято се чака да бъде най-успешното, най-малко съгласно УЕФА. Европейската футболна централа чака доходи от над 2 милиарда евро, съобщи Мартин Калън - изпълнителен шеф на шампионатите под шапката на асоциацията.

" Целта и упованията ни са да генерираме доходи в размер на 2.4 милиарда евро. Телевизионните права са разпродадени за всички огромни пазари, а изключение вършат няколко по-малки азиатски страни, в случай че би трябвало да бъдем детайлни - те са 2 или 3 ", съобщи Калън на профилирания бизнес конгрес Spobis, който се организира в Хамбург.

" Ще бъдем на екраните на всеки, който обича футбола. В съвсем всички страни по света ", добави той.

Калън похвали инфраструктурата на Германия и издрази задоволството си от това, че точно тази страна ще одобри Евро 2024, отчитайки високото качество на стадионите, както и футболната просвета на почитателите, наложена от Бундеслигата.

" Ще бъде необикновено Европейско. Ако не го организираме съвършено в Германия, то няма къде другаде да се случи това. Очакванията ни са за доста, доста почитатели, както и мачове на най-високо равнище ", заключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР