Европейският клубен шампион Реал Мадрид възнамерява да върне в редиците

...
Европейският клубен шампион Реал Мадрид възнамерява да върне в редиците
Коментари Харесай

Реал си връща продаден халф

Европейският клубен първенец Реал Мадрид има намерение да върне в редиците си отбранителният халф Омар Маскарел. Испанският гранд разполага с уговорка за назад откупуване и счита да я задейства, твърди вестник „ АС”.

25-годишният Маскарел бе благосъстоятелност на „ белия балет” в интервала 2010-2015. Той беше закупен от Лагуна и се изявяваше на първо място във втория и третия отбор на „ белия балет”. В тези 6 години той беше преотстъпван също по този начин в Дарби Каунти и Спортинг Хихон. Маскарел има един-единствен мач за Реал в Ла Лига, който идва през 2013 година.

Маскарел мина в Айнтрахт Франкфурт през лятото на 2016 година и бързо се утвърди като основен състезател за елитния немски отбор. През дебютния си сезон той изигра 33 срещи, а през актуалната акция фрапантно по-малко поради травма в ахилеса, поради която се подложи на интервенция през предишното лято.

Испанският футболист към този момент е изцяло възобновен и записа към този момент 6 дуела за Айнтрахт, който се движи на пето място в Бундеслигата. Реал има преференциална откупуваща уговорка, по силата на която може да си върне играча единствено против заплащане на 4 милиона евро. Съществува разновидността Маскарел незабавно да бъде продаден още веднъж при добра облага, защото „ лос бланкс” биха търсили най-малко 15 милиона евро за полузащитника.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР