Европейският и световен клубен шампион Реал Мадрид има идеята да

...
Европейският и световен клубен шампион Реал Мадрид има идеята да
Коментари Харесай

Реал връчва специален номер на Винисиус


Европейският и международен клубен първенец Реал Мадрид има концепцията да даде великия за отбора номер 7 на Винисиус Жуниор. Според информациите, можем да следим техничния бразилец със седмицата още през идващия сезон.  

Намерението на ръководителите на " кралския ” клуб да възнагради Вини е напълно на основата на страхотната му форма през последните 2 акции. От началото на сезон 2021/22, бразилецът има невероятните 69 участия за гол - 40 попадения и 29 асистенции.  

Знаменитата седмица сега принадлежи, чисто теоритично, на белгиеца Еден Азар. Той обаче е непрекъснато преследван от травми, откогато дойде през лятото на 2019, като е все по-вероятно той да напусне отбора през актуалното лято.  

За Винисиус приемането на седмицата още повече би вдигнало отговорността му в отбора, имайки поради, че точно този номер е считаният за най-съществен в историята на Реал Мадрид. В предишното, цяло съзвездие от икони е носило номер 7, в това число и митове като Раймон Копа, Емилио Бутрагеньо, Раул и Кристиано Роналдо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР