Европейската комисия изпрати до органите на Унгария, Полша и Чехия

...
Европейската комисия изпрати до органите на Унгария, Полша и Чехия
Коментари Харесай

ЕК с последно предупреждение към Унгария, Полша и Чехия за мигрантите

Европейската комисия изпрати до органите на Унгария, Полша и Чехия предизвестие за отхвърли им от общоевропейските квоти за мигранти. Както се оповестява на интернет страницата на Европейска комисия, в случай че тези страни не изпратят отговор в границите на един месец или показват оскъдни причини в отбрана на своята позиция, въпросът ще бъде придвижен към Съда на европейските общности.

Европейска комисия отпуска още 1.22 млн. евро за бежанците в България

" Европейската комисия изпрати причините си до Чешката република, Унгария и Полша по отношение на техните правни отговорности за настаняване на мигранти. Независимо от многократните апели към деяние и започване на формалната процедура предишния месец, тези три страни не престават да нарушават законовите си отговорности и да демонстрират равнодушие към своите обещания за Гърция, Италия и други страни членки на Европейски Съюз ”, написа в изказването.

Над 3300 мигранти са избавени в Средиземно море

През есента на 2015 година Европейски Съюз реши на Стария континент да се презаселят към 160 000 африкански бежанци, които по това време бяха в Гърция и Италия. Квотите са разпределени съразмерно на популацията на другите членове на европейската общественост. По тематиката Мъртви мигранти бяха открити в камион в Тексас, измежду тях има и деца Над 110 000 мигранти и бежанци пристигнали в Европа през Средиземно море тази година Унгария изцяло затваря границите си за мигранти
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР