Европа ще играе ключова роля в глобалната стратегия на производителя

...
Европа ще играе ключова роля в глобалната стратегия на производителя
Коментари Харесай

Honda представи официално новите ZR-V, CR-V, e:Ny1

Европа ще играе основна роля в световната тактика на производителя

Honda показа новите си екологични модели и съобщи идващите си стратегически крачки по време на особено събитие в европейския си развоен център в Офенбах, Германия. Крайната цел на японския производител в международен мащаб е постигането на цялостна въглеродна индиферентност до 2050 година

Официално покривалото падна от три модела от категорията SUV – изцяло електрическия e:Ny1, изцяло новия хибриден ZR-V и идната генерация на CR-V. Наред с тях марката показва и електрическия скутер за европейския район - EM1e:, както и новата услуга за ръководство на сила e:PROGRESS.

„ Европа е и извънредно значима за нашия бизнес и ние имаме доста локални клиенти, които карат нашите коли, мотоциклети, и които употребяват нашите генератори и елементи “, съобщи Кацухиза Окуда, президент и изп. шеф на Honda Motor Europe.
Напълно електрическият e:Ny1 разполага с пробег от 412 след едно зареждане при изцяло нулеви нездравословни излъчвания.

Шеста генерация на CR-V
Шестата генерация на CR-V ще се предлага като цялостен хибрид със системата e:HEV, или за първи път на европейския пазар – и като „ плъгин “ хибрид (e:PHEV). И двата разновидността са с 2,0-литров 4-цилиндров бензинов мотор с непосредствено впръскване, работещ по цикъл на „ Аткинсън “. Външно ще се отличават по присъщата за всеки от тях радиаторна решетка.

Версията със система e:PHEV употребява същите олекотени електротомотори, с каквито действа и познатата ни към този момент технология e:HEV. Тя ще е способна да изминава 82 км единствено в електрически режим, задоволителни да покрият множеството всекидневни градски пътувания. 100-процентов заряд на високоволтовата батерия е изпълним в границите на 2,5 часа при температура на батерията 25 градуса. Вариантът e:HEV е усъвременена и усъвършенствана разработка на спечелилата премия система, дебютирала с хечбека Civic. Високоволтовата литиево-йонна батерия и двата компактни, олекотени електромотора са комбинирани с бензинов мотор, като цялата система с лекост превключва сред режим на мотор с вътрешно горене, електрически и хибриден.

Следващото потомство на CR-V ще е и първият модел на Honda, съоръжение с усъвършенствания набор от системи за сигурност и асистенти на водача - Honda SENSING 360.

Напълно нов хибриден SUV
Напълно новият в гамата на марката модел, ZR-V, заема нишата сред HR-V и CR-V. Хибридът е насочен към младите купувачи, които търсят мощен, мощен, екологичен, само че и занимателен за ръководство автомобил, задоволително адаптивен за всяка обстановка от разнообразния им живот. Освен изчистения и моден дизайн, автомобилът действа с хибридната технология на Honda, която споделя спортните гени на неведнъж награждавания Civic e:HEV. ZR-V придвижва този имидж в сегмента SUV C.

Оптимизираната система e:HEV съчетава 2,0-литров бензинов 4-цилиндров елемент по цикъл на „ Аткинсън “ с два електромотора. Освен всичко останало новият модел разполага с доста джобове, ниши и пространства за предпазване на движимости, както с в допълнение пространство под дъното на багажника, тъй че общият товарен размер доближава до 1291 л.

Нивата на комфорт са изключителни, а материалите в интериора – меки и приятни на досег. Навсякъде ще открием точки за зареждане на мобилни устройства и най-новата технология HMI, която ще поддържа връзката сред жителите на купето и света, чрез 9-инчов сензорен екран, ситуиран в централната горна част на приборния панел.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР