Европа е пълна със странни, завладяващи места за престой, които

...
Европа е пълна със странни, завладяващи места за престой, които
Коментари Харесай

Най-опасните хотели в Европа

Европа е цялостна със странни, завладяващи места за престой, които предизвикват хората да влязат в контакт с " Майката Земя ". И не става дума за духовни прекарвания, в резултат на контакта с природата, а за действителни взаимоотношения с най-опасните и необикновени естествени феномени и процеси.

От Euronews са откроили точно такива дестинации, които слагат цялата хубост на естествения свят в центъра на ваканционното преживяване. Ако пандемията ви подтиква да опитате нещо малко по-различно, което уголемява вашите граници, тук сте на вярното място.

От спане под водата до континентална закуска в компанията на действащ вулкан – ето някои от вълнуващите туристически дестинации на Европа, основани към естествени стихии.

Среща с Етна в първокласна вила

Къде: Villa Neri Resort & Spa, Италия
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Villa Neri Resort & Spa (@villaneri)

Този хотел е благосъстоятелност на семейство, което от генерации живее в сенките на един от най-големите вулкани в Европа. Гостите могат да отседнат в една от общо 24 първокласни вили, съпроводени от ресторант и СПА център. Всеобхватният пейзаж на Етна държи посетителите задоволително близо, с цел да се възхищават на свирепата й хубост, само че и задоволително надалеч, с цел да се усещат толкоз сигурни, колкото човек може да се почувства на този терен въобще. 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР