Евродепутатът Елена Йончева сама не е пожелала БСП и Корнелия

...
Евродепутатът Елена Йончева сама не е пожелала БСП и Корнелия
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Елена сама не пожела да подпиша сигнала за къщата в Барселона

Евродепутатът Елена Йончева сама не е поискала Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова да се ангажират публично със сигнала за къщата на Бойко Борисов в Барселона. Това разкри Нинова в предаването пред bTV.
" Тя сподели, това е мое интернационално жерналистическо следствие ", уточни Нинова.

" За Елена направихме доста. Помогнахме ѝ да следи оградата по границата, финансирахме кино лентата ѝ за границата, помогнахме ѝ с защита ", разяснява избраният отново водач на Българска социалистическа партия. Нинова изясни, че само сигналът за къщата на Борисов в Барселона липсва измежду формалните сигнали на партията за корупция, тъй като Елена Йончева не е поискала ", изясни тя алената лидерка.

Нинова призна, че главната ѝ неточност в първия мандат като ръководител на Българска социалистическа партия е било, че отделяла прекомерно доста внимание за политиката в Народното събрание и в столицата и не се е срещала с хората в страната, където по нейни думи е същинския живот. " Знам, че нямам право на неточност във втория си мандат ", сподели още Корнелия Нинова.

Преизбраната председателка на Българска социалистическа партия съобщи също, че Българска социалистическа партия ще влезе в Народното събрание единствено с цел да гласоподава за машинно гласоподаване в измененията на Изборния кодекс.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР