Евразия има големи перспективи в контекста на изместването на Изток

...
Евразия има големи перспективи в контекста на изместването на Изток
Коментари Харесай

Лавров: Евразия има големи перспективи с изместването на Изток на центъра на развитие на световната икономика

Евразия има огромни вероятности в подтекста на изместването на Изток на центъра на развиване на международната стопанска система, счита съветският външен министър Сергей Лавров.

„ Евразийският континент има огромно бъдеще, изключително на настоящия стадий, когато центърът на развиване на международната стопанска система и международната търговия се измести тук, на изток от евразийския континент. Тези справедливи сравнителни преимущества би трябвало да се употребяват за взаимна полза на всички организации и всички страни, които се намират тук ", сподели още Лавров по време конференция след диалози с вицепремиера - министър на външните работи на Казахстан Мурат Нуртлеу, оповестяват съветски медии.

„ Москва вижда огромни вероятности в развиването на съдействието с Астана в региона на мирния атом и газ. Сред перспективните области за взаимни старания отделяме енергетиката. Виждаме огромен капацитет в развиването на съдействието в региона на мирния атом и в осъществяването на пътна карта за съдействие в газовия бранш ", разяснява Лавров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР