EVN България - част от семейството на австрийския концерн EVN AG,

...
EVN България - част от семейството на
австрийския концерн EVN AG,
Коментари Харесай

EVN България се довери на Volkswagen Лекотоварни автомобили

EVN България - част от фамилията на австрийския тръст EVN AG, една от най-големите компании за произвеждане и пренос на електрическа енергия в Европа, се довери за следващ път на Volkswagen. Компанията добави своя автопарк с 31 товарни Transporter 6.1 с двойно задвижване. Автомобилите са оборудвани като мобилна работна станция. Те ще се използват основно за поддръжка на електроразпределителната мрежа в труднодостъпни региони в Югоизточна България. В този смисъл колите ще подсигурят обслужването и сигурното електрозахранване на 1,6 милиона клиента.

Закупените коли са резултат на проведена социална поръчка. Спечелването на процедурата е показател за положителната подготовка на Порше БГ в отговор настоящите потребности на EVN България. „ В лицето на представителите на вносителя на Volkswagen постоянно сме имали коректно партньорство, което ни води до дългосрочно и устойчиво съдействие. Качеството на доставените автомобили подпомага в забележителна степен съвместната ни работа “ – споделя Петър Костадинов, началник oтдел „ Комуникации “ на EVN България.

„ За нас е чест Volkswagen Лекотоварни автомобили да бъде марката, на която EVN България доверява напредването в труднопроходими терени и сме горди от това самопризнание за безспорните технически качества на колите. Благодарение на добре развитата дилърска мрежа на Volkswagen съумяваме да осигурим поддръжка на колите в цялата област на работа на EVN – от Бургас до Пловдив и района “, добавя Ивайло Кирков, бранд управител на Volkswagen Лекотоварни коли.

Амбицията на Порше БГ е, както и до момента, цялата конструкция да спомага в максимална степен на лоялните си клиенти във всяка една обстановка и занапред немската марка да бъде постоянно сред основните снабдители на подвижност за EVN България.

*Източник: Volkswagen Лекотоварни автомобили
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР