Евгений КъневПомнете - България ще бъде свободна европейска държава, когато

...
Евгений КъневПомнете - България ще бъде свободна европейска държава, когато
Коментари Харесай

Помнете: България ще бъде свободна европейска държава, когато водещ български политик бъде осъден в служба на Русия

Евгений Кънев

Помнете - България ще бъде свободна европейска страна, когато водещ български политик бъде наказан в работа на Русия.

Това няма по какъв начин в този момент да се случи, тъй като самите служби на президента си разрешават в парламента(!) да упрекват определени политици в тъпчене на българския народен интерес!

Всеки назначен служител в държавната администрация би трябвало само да съблюдава закона и да ревизира дали другите съблюдават закона.

Няма закон, който дефинира народен интерес. Но участието в Европейски Съюз и НАТО и нашето наличие в лист с враговете на Русия - единствената страна в света, оповестила ни за зложелател - значат, че националната сигурност е предпазена, когато бъдат хванати български политици и админи, обслужващи съветския народен интерес!

Такъв нашите служби не са заловили! Защото нямат нито формулировка на българския, нито на съветския народен интерес. Нещо повече - за някои военни те постоянно съответстват!

А няма по какъв начин техните думи да бъдат “доказателство ” за Тошковци, Копейки и Карадайъци, че български политици, които желаят да заменят еднолично назначени шефове на служби, са национални предатели.

Запомнете правилото на огледалото - постоянно сътрудниците на Кремъл упрекват другите в това, което вършат.

Йотова упреква в готвен държавен прелом, до момента в който президентът саботира постоянния кабинет и парламентарната народна власт.

Има Такъв Народ, Възраждане и Вътрешна македонска революционна организация упрекват в изменничество, до момента в който предават България на Кремъл посредством серия актове, съгласувани с президента, прокуратурата и пикливата преса.

Движение за права и свободи упреква в скрит план, откакто от 1992 г смъкна няколко кабинета, които желаеха да европеизират България.

А евроатлантиците от ГЕРБ мълчат ли, мълчат - да не би да им проличи фалшив атлантизма.

Българският народен интерес е да има постоянен кабинет и да бъде преустановен президентско-прокурорският режим.

()
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР