Евгени се раздели по живо, по зраво с адашките Габриела

...
Евгени се раздели по живо, по зраво с адашките Габриела
Коментари Харесай

Ергенът натири адашките, а мрежата ликува

Евгени се раздели по живо, по зраво с адашките Габриела Великова и Габи Бланко, само че обществената мрежа дълго  ще се смее с тях. Двете станаха майки на такива бисери, които разсмяха феновете.

Преди време силконовата кралица Габи се опита да се пошегува с противничката си Мони Зенгинер като изтърси, че танцьорката е „ Тутанкамьон ” визирайки египетската мумиуя на фараона.

Оказа се, че за Габриела Великова пък религията не е първа мощ. Тя изтърси пред Евгени, че майката на Исус Христос „ зачела ” от него. Сигурно се е объркала и от терзание вместо  заченала сподели „ зачела ”. Но въпреки всичко би трябвало да е наясно, че Богородица е родила Исус. А ергенът изтръпна от вцепенение, чувайки тази нелепост.

А в съпоставяне " Тутанкамьонът " на Габи напряко бледнее пред изказванието на Великова..

Но измежду феновете към този момент царува еднообразно задоволство, че тъкмо тези изгони Евгени. Но най-много се радват, че Бланко няма да подвига към този момент кавги.

Зрителка написа: ”Доволна съм, че силиконката е навън. Не съм злорада, само че не би трябвало да се толерират нападателни жени  като нея. За другата ми е жалост. ”

А различен разяснява излагацията на Великова като се пробва да я оправдае: „ Тя се напи поради Евгени и за това се обърка, а той жестоко я изгони. Истинският благородник не прави по този начин, Маугли! ”

 

Тагове: new Ергенът Габи Бланко Габриела Великова бисери от шоуто
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР