Ева Майдел се срещна с президента и главен правен директор

...
Ева Майдел се срещна с президента и главен правен директор
Коментари Харесай

Ева Майдел към Майкрософт: Човешкият ресурс е основният фактор за успешна технологична революция

Ева Майдел се срещна с президента и основен юридически шеф на Майкрософт Брад Смит в Брюксел. Повод за срещата бе неговата книга, в която той проучва провокациите пред новите технологии, политиката, бизнеса и обществото, написа vevesti.bg.

„ Човешкият запас е главният фактор за сполучлива софтуерна гражданска война. Именно хората с знания и умения за технологиите движат обичайна промишленост напред в крайник с новите трендове. Едно от най-сериозните провокации пред всички нас е точно по какъв начин да окуражаваме проучването на STEM специалности измежду подрастващите, както и преквалификацията на уязвимите служащи “, добави еродепутатът в диалога с Брад Смит.

„ Проучванията сочат, че 65% първокласниците ще работят изцяло нов вид специалности. Визионерското управление на учебните заведения, както и по-голяма еластичност на просветителната стратегия ще са от решаващо значение за конкурентоспособността на работната мощ “, добави българският евродепутат Ева Майдел и добави, че водачеството на фирмите и политическата поддръжка на локално, национално и европейско равнище ще даде спомагателен тласък на учебните заведения и университетите да внедрят новаторски практики.

Президентът на Майкрософт Брад Смит уточни, че в Съединени американски щати съдействието сред бизнеса и управниците на всички равнища е мощно застъпено. Компанията е взела участие в правенето на тактики за работната мощ, както и просветителни начинания за учители, с цел да могат да преподават компютърни науки. Майдел и Смит споделят мнението, че в идващите години Европа ще би трябвало да постави спомагателни старания за оправянето с провокациите, които новият вид цифрова стопанска система слага.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР