Ева Лонгория несъмнено е сред актрисите, на които много жени

...
Ева Лонгория несъмнено е сред актрисите, на които много жени
Коментари Харесай

Ева Лонгория има какво да ни каже

Ева Лонгория безспорно е измежду актрисите, на които доста дами по света желаят да подражават. Тя има сполучлива кариера, сплотено семейство и привлекателна осанка. За последното мнозина несъмнено си мислят, че се реализира най-много с помощта на скъпи процедури и козметични артикули. И частично биха били прави. Но в случай че попитаме самата Ева Лонгория повече за нейното персонално отношение към хубостта, тя ще ни каже и нещо малко по-различно.
 Ева Лонгория и новата й къса прическа
Ева Лонгория подготвена за смяна

Типично по женски

Е, ние персонално няма по какъв начин да я попитаме, само че това вършат People. На събитието Women of Worth на марката L`Oréal Paris, на която актрисата е дълготраен сътрудник, тя споделя повече за това по какъв начин е построила личната си самокритика и усещане за хубостта и по какъв начин метода, по който е израснала, ѝ е повлиял.

" Имах шанса да не пораствам във време на обществени мрежи. Никога не съм имала такава връзка с хубостта, с която мисля, че доста млади девойки израстват, изключително през днешния ден - с целия напън, сравняването и опитите да са в крайник с постоянно недостижими визии ", споделя.

Тя издава още, че фамилната среда в огромна степен ѝ е дала самочувствие. " Произхождам от семейство на самостоятелни, мощни дами. Не трябваше да диря надалеч тези модели за подражателство ", добавя актрисата и споделя, че майка ѝ е отгледала четири девойки, едно дете със специфични потребности, работила е на цялостен работен ден, постоянно е приготвяла фамилната вечеря тъкмо в шест и постоянно е участвала на ученическите събития на децата си.

" Това за мен е " уау ". И си мисля, че не върша задоволително в живота си ", откровена е.

След съвсем 20 години с L`Oréal Paris обаче тя не просто наблюдава еволюцията в грима и продуктите за грижа за кожата. Най-важното, което я свързва с марката, е емблематичният слоган: " Защото го заслужавате ".

" Това е мантра, апел към дамите да се вгледат в живота си и да извърнат внимание на всичко, в което влагат старания. Това също е ценене на личната им стойност и взаимоотношения, работата и брака им ", изяснява.

По думите ѝ това, което постоянно е харесвала в марката, е не толкоз, че основава червила, колкото, че приканва дамите да оценят самите себе си.

По време на събитието Women of Worth за работата им бяха маркирани и наградени няколко дами.  връчи оценките на две от тях и в умозаключение показа своя скъп извод.
 Ева Лонгория и Виктория Бекъм - какъв брой близки са двете (и обичаните моменти със сина на актрисата)
Нова порция откровения от Ева Лонгория

За Виктория Бекъм и обичаните моменти с дребния си наследник

" Не е нужно да си богат и прочут, с цел да направиш нещо значимо. Всички тези дами, които са тук довечера, са дами, които познават несправедливостта. Те са невероятни дами, които вършат невероятни неща. Те желаеха да трансформират общността си, света си и по този начин се трансфораха в смяната, която желаеха да видят. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР