Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Безмилостните уроци на Салма Хайек, тайните за красота на Нина Добрев и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Тук поради любовта



“Here To Love” е измежду най-хубавите части от настоящия албум на Лени Кравиц “Raise Vibration”, което изпя и в София през май преди да се върне за бис. След като стана стана част от новата акция на Обединените народи против расизма , песента получи и клип. В него Лени стои отвън кадър, оставяйки място само на своето обръщение за приемливост и обич , показвайки хора от всякаква възраст, вяра, осанка и полова еднаквост.

Снежинки и фантазии



Брайън Адамс се причислява към редиците на коледните песни с краткосвирещия си албум “Christmas”. В него е включена и песента “Christmas Time” , която излиза още през 1985 година, а с необичайния избор на черно-бяло видео за преиздаването ѝ този сезон изпълнителят ни напомня за онази част от празника оттатък от комерсиалното .

Свежо начало



Lina Nikol е от тези бижута на българската сцена, които убягват на всеобщото внимание с по-специфични си жанр. След няколко години записи на британски идва и новото ѝ парче „ Колко малко “ , за което Лина работи с лейбъла на Графа - Monte Music. Резултатът е свежо и цветно фънки парче, идеално за сегашния празненство сезон .

КИНО

Сладко възмездие



Животът на Каси се трансформира след случай от университетските ѝ години, до момента в който всички считат, че я чака сполучлива кариера в медицината. Сега тя обикаля клубовете един път седмично, преструвайки се на пияна, с цел да отмъщава на мъже, които се пробват да се възползват от нейното положение . Главната роля в престъпния трилър „ Обещаваща млада жена “ е на Кери Мълиган , а от филмовия откъс разпознаваме още Адам Броуди („ Ориндж Каунти “) .

Над един квартал в Ню Йорк



Следващият мюзикъл, който се чака да плени сърцата ни, се споделя „ Във висините “ . Сюжетът ни придвижва в Ню Йорк, където притежателят на магазин Уснави де ла Вега (Антъни Рамос, „ Роди се звезда “) икономисва постоянно с вяра за по-щастливи дни. Филмът идва през юни от режисьора на шлагера „ Луди богаташи “ – Джон Чу , а музиката е на Лин-Мануел Миранда („ Мери Попинз се завръща “) – основателят на супер сполучливия бродуейски мюзикъл „ Хамилтън “.

Бизнес на живот и гибел



Новият циничен филмов откъс на „ Като началник “ демонстрира още от войната сред Салма Хайек като злата фешън диктаторка Клеър Луна , която предлага финансово избавление за начинаещите в козметичния бизнес приятелки Мел и Миа с милиард $. Роуз Бърн и Тифани Хадиш обаче ще би трябвало да спасят компанията си, когато схващат за пъкления проект на предприемачката, до момента в който се научават по какъв начин да работят като нея.

ОЩЕ

Красивите секрети на edna българка



Нина Добрев демонстрира всекидневните си козметични ритуали пред “Vogue”. Виждайки лицето ѝ, което въобще няма потребност от грим , не ни остава остава друго, с изключение на да послушаме грижите, които поставя за кожата си , с цел да не разчитаме толкоз на декоративна козметика. Коктейлът от серум и няколко крема ни идват вповече, само че знаехте ли, че в добре да вършиме масаж на лицето си, в случай че спите върху него?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР