Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Стриптийз уроците на Джей Ло, еко посланието на DIVNA, Хитлер, какъвто не сте го виждали, и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Той е суперсила



След края на турнето с Queen Адам Ламбърт е все по-близо до издаването на идващия си албум - “Velvet” ще слушаме в две краткосвирещи елементи (EP), а първата излиза на 27 септември. “Superpower” е водещият сингъл от нея и инжектира ударна доза убеденост с посланието си, до момента в който видеото продължава 70-тарската визия от предходните два клипа на изпълнителя тази година.

Искаме ги



OneRepublic още веднъж влизат под кожата с новото си парче “Wanted” , чийто главен минус е времетраенето под 3 минути. Изненадата тук обаче са танците на вокалиста Райън Тедър, който в компанията на няколко балерини и в типичния музикален жанр на групата споделя за безконечната ни нужда да бъдем мечтани и нужни. А три години след последния им албум към този момент имаме нужда и от нов, за който се надяваме да чуем следващата година.

Голямото синьо



Преди сезонът публично да е завършил, DIVNA сподели и клипа към песента си „ Най-синьото синьо “ . Снимано на разнообразни места по българското Черноморие, видеото не пропуща да означи и проблемите с екологията и споделя приказка, която можем да тълкуваме по повече от един метод.

КИНО

Детска война



В идващия си филм ексцентричният режисьор Тайка Уайтити показва измислена история от Втората международна война за момче от армията на Хитлер, което открива, че майка му укрива еврейско дете в таванската стая у дома. Най-известните имена в актьорския лист на „ Джоджо заека “ са Скарлет Йохансон, Ребъл Уилсън, Сам Рокуел и Алфи Алън , а с изключение на тях, във кино лентата играе и Уайтити. Той се появява в ролята на Адолф като утопичен другар на Джоджо, който ще би трябвало да помогне в персоналния му спор.

Шоуто би трябвало да продължи



“Between Two Ferns” се назовава онлайн токшоуто на комика Зак Галифанакис , в което той се майтапи с гостите си от 2008 година насам. Сега Netflix извежда предаването на път за едноименен филм, в чийто сюжет Зак ще би трябвало да вземе 10 комични изявленията от разнообразни звезди, до момента в който предизвиква бедствия на всички места, където отиде. Запазваме го в листата и поради присъединяване на Матю Макконъхи, Питър Динклидж, Бенедикт Къмбърбач и други

За достойнството и парите



Статия на проверяващ публицист в сп. “New York” за няколко стриптийзьорки, които вземат решение да излъгват измамниците, звучи като филм и получава подобен този месец. „ Да свалиш Уолстрийт “ събира Дженифър Лопес, Констанс Ву („ Луди богаташи “), Лили Рейнхарт („ Ривърдейл “), Кики Палмър и музикалните сензации Карди Би и Lizzo в история за няколко модерни Пепеляшки, които не чакат положителната самодива, а употребяват личните си сили, с цел да трансфорат живота си в бал. Филмът към този момент получи много високи оценки и беше избран като „ изненадата “ на Филмовия фестивал в Торонто тези дни.

ОЩЕ

Уроците на Джей Ло



Критиците към този момент дефинират играта на Дженифър Лопес в „ Да свалиш Уолстрийт “ като „ почтена за „ Оскар “ и наподобява, че тя много се е постарала за ролята. Колкото и лесни да наподобяват танците към пилона, когато ги извършва Джей Ло, това, което няма забележим, е сложната подготовка и синините . В персоналния си YouTube канал обаче певицата и актриса качи клип от тренировките, с които за шест седмици би трябвало да усвои акробатиките.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР