Ето това е истинската новина: само за месец България се

...
Ето това е истинската новина: само за месец България се
Коментари Харесай

Аламанов: Атакуват правителството, защото доказа, че можем да се развиваме като нормална европейска държава


Ето това е същинската вест: единствено за месец България се е откъснала от енергийната взаимозависимост от съветския газ, пише Основателят и ръководещ шеф на SiteMedia Consultancy и съосновател на Центъра за разбор и спешни връзки Любомир Аламанов във " Facebook " като коменрат на новината, че цената на газа ще е с 13% по-ниска за юни.

" Само за месец се направи същинска диверсификация на газовите доставки. Само за месец се откриха нужните количества газ. Само за месец се успокоиха цените. Само за месец цените дори падат под тези на Газпром. Само за месец можем умерено да надигнем тил и да не се превиваме пред източния деспот ", добавя той. 

Ако това беше реализирано от Борисов, щеше да има конференция след конференция, няколко малките екрани щяха да си трансформират стратегиите, с цел да предават от мястото на събитието, Бойко щеше да приема цветя и венци от трудови колективи, прокурорската гилдия от Силистра-област щеше да изпрати тържествено одобрение, деца щяха да пеят Одата на насладата към НДК.

" Но в този момент минава тихомълком. В мъглата. Мъглата на нервността, на внушенията, на кошмара от изгубените комисионни. Ако се чудите за какво са офанзивите против държавното управление, ето една от сериозните аргументи: държавното управление сподели ясно, че можем да се развиваме като естествена европейска страна, надалеч от феодални зависимости. Да, държавното управление и ръководещата коалиция си имат доста минуси. Но те ясно демонстрираха, че можем да скъсаме робската верига на източния деспот. Това е същинската вест през днешния ден. Която може да пропуснете в мъглата ", написа още Аламанов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР