Ето какво обичат в сериозните връзки различните зодии: Овен Да

...
Ето какво обичат в сериозните връзки различните зодии: Овен Да
Коментари Харесай

За да имат сериозна връзка, зодиите държат на следното

Ето какво обичат в сериозните връзки другите зодии:
Овен
Да заспивате през нощта до един и същи човек. Толкова доста от живота ви е отдадено в търсене на спонтанността и приключението, тъй че е хубаво да знаете, че в живота ви има и нещо непрекъснато, което в никакъв случай няма да се промени.
Телец
Да имате някой, който да се грижи за вас толкоз, колкото вие се грижите за него.

Вие ненавиждате едностранните взаимоотношения. Чувствате, че нормално сте тази, която упражнява цялото изпитание, до момента в който другият гледа, тъй че е хубаво когато чувствате, че връзката ви е равностойна и изпълнена с обич и от двете страни.
Близнаци
Да знаете, че в никакъв случай не сте сами. Имате боязън от занемаряване и боязън от неуспех, тъй че когато сте в постоянна връзка, се чувствате по-сигурни. Дори да имате ужасяващ ден, най-малко ​​имате своя човек до себе си, с цел да ви помогне.
Рак
Обичате да знаете, че сте скъпи за някого, че някой се тормози за вас и го е грижа какво се случва в живота ви. Никога не сте желали доста. Само най-основното. Просто обич, която да е чиста и същинска.
Лъв
Да имате съотборник. Вие сте определението за самостоятелен човек, само че постоянно е хубаво да имате някой в близост да ви подаде ръка. Можете да го извършите сами, само че това не значи, че желаете.
Дева
Правенето на елементарни неща дружно. Звучи скучно, само че едно от нещата, които най-вече обичате в сериозните връзки, е да пазарувате с половинката си и да избирате пердета за жилището. Хубаво е някой да стане част от всекидневието ви.
Везни
Да имате някого, който да ви развесели. Когато се забърквате в ежедневните каши, е мъчно да се измъкнете от тях сами. Хубаво е да имате някой, който знае тъкмо какво да каже, с цел да провокира усмивка и даже да ви разсмее, когато се чувствате зле.
Скорпион
Да получите късмет да се насладите на скуката. Ненавиждате, когато сте сами, тъй като чувствате, че би трябвало да намерите нещо занимателно да вършиме всеки уикенд. Но когато сте с любовта на живота си, всеки ден e трогателен, даже в случай че не вършиме нищо друго, с изключение на да се излежавате в хола.

Стрелец
Човек, с който можете да учите дружно нови неща, без значение дали това е методът да готвите несъмнено ядене или кои представления да гледате. Хубаво е да имате някого, който да разшири вашия светоглед.
Козирог
Да се чувствате комфортно към някого. Имате проблеми да се срещате с множеството хора, тъй че е хубаво да знаете, че в този свят има един човек, който ви притегля. Един човек, с който нямате нищо срещу да прекарате свободното си време.
Водолей
Когато имате някой, който е подготвен да ви слуша, обичате да говорите за деня, за вашите фантазии и разочарованията си. Обичате да изразявате страстите си и ненавиждате какъв брой затворени сте станали в модерния свят за запознанства, тъй че щом попаднете на съществени взаимоотношения, вие се облекчавате от това какъв брой отворени можете да бъдете.
Риби
Да имате кино другар. Приятел за пътешестване. Спокоен другар. Някой, който ще отиде на всички места с вас. Като цяло най-хубав другар, с който можете да се целувате.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР