Ето какви ще бъдат приоритетите пред кмета на Варна през

...
Ето какви ще бъдат приоритетите пред кмета на Варна през
Коментари Харесай

Ето какви са приоритетите пред кмета на Варна през новата година

Ето какви ще бъдат целите пред кмета на Варна през новата година, видяхме от Varna24.bg. В последния работен ден за годината Благомир Коцев решава да направи равносметка за миналата 2023-та, като означи и задачите през идната година в своя профил в обществените мрежи.

Като най-важно Коцев акцентира разобличаването на корупционните практики в общинската администрация и оттатък нея, което съгласно него към този момент е стартирано: " Този развой към този момент стартира, а резултатът от него може да се види в кадровите решения, които взех в 50-те дни, откогато съм в Общината ".

Като съществени цели през идната година кметът акцентира: стартирането на ремонта на Аспаруховия мост, решаването на ориста на " Дупката ", възстановяване на сметоизвозването и градското осветяване, завършването на " предизборните поправки ", проектирането и ремонта на над 50 обекта, подобряването на работата на общинските институции – на обществените домове, на административното обслужване, на просветителни институции, на приюта за безстопанствени животни в Каменар и на доста други.

" Варна ще върви по пътя на естественото си космополитно развиване. Няма да разреша да бъда отклонен от тази посока, тъй като това желаят варненци – да живеят в съвременна морска столица, уверени, че точно тук ще развиват кариерата си и тук ще отглеждат децата си ", добави Коцев.

.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР